Forever Marine Collagen

Forever Marine Collagen je dodatak prehrani koji utječe na usporavanje procesa starenja. Collagen je najzastupljeniji protein u ljudskom organizmu koji je zaslužan za pravilan razvoj kostiju, kože, mišića, kose i noktiju te ligamenata. Procesom starenja organizma smanjuje se proizvodnja kolagena u organizmu. Upravo zato je važno na pravilan način nadomjestiti zalihe kolagena u organizmu.

U zadnjih nekoliko godina kolagen je postao važan dodatak u kozmetičkoj torbici žena diljem svijeta.

Najčešći zastupljen kolagen na tržištu je dobiven iz koštane srž i svinjske želatine, te je ujedno to i najlošija vrsta kolagena.

Naše tijelo sadrži više različitih vrsta kolagena te između 33 – 38% bjelančevina u našem tijelu su kolageni. Zaduženi su za elastičnost kože i organa, te s godinama količina kolagena u tijelu prirodno opada.

Po prvi puta iz Forever Livinga na tržištu nam je dostupan Forever Marine Coolagen, potpuno prirodan kolagen koji će vašu kožu “podmladiti” nahraniti već nakon prva tri dana korištenja. Isprobajte ovaj nevjerojatan proizvod i vaša koža će vam biti zahvalna. Forever Marine kolagen nutritivno piće – dodatak vašoj beauty rutini

Ljepota započinje konzumiranjem Forever Marine Collagena:

  • poboljšava hidrataciju kože
  • zaglađuje i poboljšava strukturu kože
  • zateže kožu
  • održava kožu zdravom

Forever Marine Collagen je visoko koncentrirana tekuća formula u kojoj se nalazi poboljšani morski kolagen čija su baza prirodne tvari koje tijelo jednostavno razgrađuje i koristi u daljnjoj pretvorbi u organizmu.

Niste sigurni kakvog je okusa morski kolagen

Forever Living marine kolagen ima okus bobičastog voća koji ga čini ukusnim i jednostavnim za konzumaciju svakom nepcu. Jednostavno otvorite pakiranje i popijte svoj tekući kolagen ravno iz pakiranja. Ambalaža od 15 mililitara jednostavna je za korištenje čak i u pokretu i kada idete na put. Jednostavno spremite svoju dozu kolagena u torbu i možete krenuti.

Sastav Forever Marine kolagena

Forever Living Marine Collagen izrađen je naprednom tehnologijom koja omogućuje korištenje aktivnih tvari iz biljaka bez gubitka njihovog snažnog prirodnog djelovanja. Sinergijom različitih prirodnih elemenata postižemo pojačavanje učinaka svake aktivne tvari pojedinačno kada ih tijelo počne koristiti.

Osnovni sastojak je kolagen koji se dobiva iz prirodnih morskih tvari, uz njega se nalazi ekstrakt crnog papra te goji bobice i ekstrakt zelenog čaja. Uz ekstrakte biljaka tu su vitamini C i A koji doprinose normalnoj razgradnji kolagena u organizmu. Cink i biotin su također sastavni dio Forever Marine Collagena koji uz kolagen utječu na stanje kože, kostiju, kose i naših noktiju.

Stvarno djelovanje kolagena

Brojne studije (PubMed) su pokazale kako svakodnevno konzumiranje kolagena ima snažan utjecaj na promjene na koži.

Nakon dva mjeseca konzumiranja na koži se događa potpuna regeneracija elastičnosti kože, smanjuje se suhoća te se aktivira proces usporavanja starenja.

Nakon tri mjeseca korištenja vidljive bore su manje izražene, smanjuje se njihova dubina i prevenira se pojava novih bora.

Za ovakve rezultate je zaslužna upravo vaša koža koja ima svojstvo produkcije kolagena koje se ponovno potiče redovitim konzumiranjem dodataka na bazi kolagena. Osim potaknute proizvodnje kolagena potiče se proizvodnja proteina koji je zaslužan za strukturu kože te elastin i fibrilin.

Dodatak kolagena svakodnevnoj beauty rutini:

Potiče ponovnu proizvodnju kolagena i utječe na razinu proteina u stanicama kože

Prve promjene na koži ćete vidjeti vrlo brzo, već nakon nekoliko dana vaša koža će biti hidratizirana, smanjit će se problem suhoće kože te će vaša koža djelovati sjajno, zdravo i zategnuto.

Uz konzumiranje kolagena vrlo je važna svakodnevna njega kože kojom ćete značajno utjecati na vidljivost rezultata ispijanja kolagena.

Dodatnom njegom kože s prirodnim Forever proizvodima te konzumacijom Aloe Vera Gela zaokružujete sve potrebne segmente očuvanja i podmlađivanja našeg najvećeg organa (kože).

Stabilizirani gel Aloe također možete iskoristiti za noćnu hidratizaciju kože kako bi osigurali antiupalno djelovanje i utjecaj na povećanu proizvodnju ulja na koži. Kombinacijom Forever Living proizvoda na prirodan način možete postići snažne učinke i vidljive rezultate.

Zajedničko djelovanje aktivnih tvari iz prirodnih elemenata utjecat će na vanjsko, vidljivo stanje kože ali i na unutarnje procese koji su zaslužni za usporeno starenje cijelog organizma, od smanjene pojave bora do utjecaja na gustoću kostiju, te snažnu kosu i nokte.

Dodatna korist – Forever Marine Collagen

Bolni zglobovi – konzumiranje kolagena utječe se na stanje zglobova i hrskavica koje ih čuvaju. Smanjit će se bolovi i ojačat će se hrskavice te smanjiti njihovo trošenje.

Gustoća kostiju – proizvodnja kolagena u organizmu opada s godinama, razina kalcija u organizmu se također smanjuje. Ove dvije aktivne tvari značajno utječu na pojavu osteoporoze.

Mišićna masa – svakodnevnom konzumacijom kolagena može se utjecati na pravilnu funkciju mišića i povećanu mišićnu masu u organizmu posebno kod težih fizičkih napora.

Zdravlje srca – kolagen je dio strukture arterija, s godinama one postaju manje elastične i osjetljive. Konzumiranjem kolagena potiče se zdravlje krvožilnog sustava u tijelu.

Potpuno prirodni Forever Marine Collagen, na još neviđen način podmlađuje koži i djeluje na cijeli naš organizam.

U koliko vas zanima više informacija o Forever proizvodima za podmlađivanje i uklanjanje bora, slobodno me kontakt

Česta pitanja za Forever Marine Collagen:

Što je Forever Marine Collagen?

Forever Marine Collagen je dodatak prehrani koji sadrži prirodni morski kolagen i pomaže u održavanju zdrave kože, kostiju, mišića, kose i noktiju.

Kako se Forever Marine Collagen koristi?

Forever Marine Collagen se preporučuje konzumirati jednom dnevno, po jednu dozu od 15 mililitara. Može se konzumirati samostalno ili se dodati u smoothie ili drugu tekućinu. Proizvod je dostupan u pakiranjima od 15 mililitara i jednostavan je za korištenje čak i u pokretu.

Koji su sastojci Forever Marine Collagena?

Forever Marine Collagen sadrži prirodni morski kolagen, koji se dobiva iz ribe, te prirodnih tvari poput ekstrakta borovnice, koji pomažu u pojačavanju učinaka kolagena. Proizvod ne sadrži šećere, gluten i laktozu!

Koje su prednosti korištenja Forever Marine Collagena?

Forever Marine Collagen pomaže u održavanju zdrave kože, kostiju, mišića, kose i noktiju. Također, pomaže u poboljšanju hidratacije kože, zaglađivanju i poboljšavanju strukture kože, te u zatezanju kože.

Je li Forever Marine Collagen siguran za korištenje?

Forever Marine Collagen je siguran za korištenje ako se poštuju upute na proizvodu. Međutim, ako ste trudni, dojite ili imate neki drugi medicinski problem, obratite se svom liječniku za savjet prije nego što počnete koristiti proizvod. Držite proizvod van dohvata djece i poštujte upute na proizvodu.

Koje su nuspojave Forever Marine Collagena?

Forever Marine Collagen je generalno dobro podnošljiv i nuspojave su rijetke. Međutim, ako se pojave neki simptomi, poput probavnih smetnji, prekinite konzumaciju ili se posavjetujte s liječnikom ili nutricionistom

Kako se Forever Marine Collagen koristi?

Forever Marine Collagen se preporučuje piti jednom dnevno, po jedno pakiranje (15 ml). Možete ga popiti ravno iz pakiranja ili ga dodati u hladnu tekućinu. Preporučena doza je jedno pakiranje dnevno, ali možete konzumirati i više u koliko želite. Ne preporučuje se konzumirati više od tri pakiranja dnevno.

Koliko dugo treba koristiti Forever Marine Collagen da bi se vidjeli rezultati?

Učinci Forever Marine Collagena mogu se vidjeti već nakon nekoliko dana korištenja. Međutim, da bi se vidjeli dugoročni rezultati, preporučuje se konzumirati proizvod redovito i dugoročno.

Može li se Forever Marine Collagen koristiti u kombinaciji s drugim proizvodima?

Forever Marine Collagen se može koristiti u kombinaciji s drugim proizvodima, ali preporučuje se da se prvo posavjetujete sa svojim liječnikom ili stručnjakom za prehranu.

Gdje se može kupiti Forever Marine Collagen?

Forever Marine Collagen se može kupiti u specijaliziranim veleprodajama Forever Living Productsa isključivo za registrirane korisnike ili putem naše internet trgovina na linku u nastavku te direktno od distributera Forever Living Productsa, pozivom na: 00 385 98 327 571

Kupi proizvod

ZAKLJUČAK: FOREVER MARINE COLLAGEN

Forever Marine Collagen je dodatak prehrani koji djeluje na usporavanje procesa starenja. Ovaj proizvod se sastoji od morskog kolagena, potpuno prirodnog proteina koji je zaslužan za pravilan razvoj kostiju, kože, mišića, kose i noktiju, te ligamenata. Budući da se proizvodnja kolagena u organizmu smanjuje s godinama, Forever Marine Collagen je idealan način za nadomještanje zaliha kolagena u tijelu. Ovaj proizvod ima okus bobičastog voća i može se konzumirati izravno iz pakiranja od 15 mililitara, što ga čini jednostavnim za uporabu u pokretu. Učinkovitost ovog proizvoda se postiže sinergijom različitih prirodnih elemenata koji pojačavaju djelovanje svake aktivne tvari. Uz Forever Marine Collagen, možete poboljšati hidrataciju kože, zagladiti i poboljšati strukturu kože, zategnuti kožu i održati kožu zdravom. Isprobajte ovaj nevjerojatan proizvod i osjetite razliku!

OCIJENA STRANICE

0 / 5

Your page rank:

Završne napomene:

Aloe Vera Centar je nezavisni partner kompanije Forever Living Products. Prije kupovine proizvoda, savjetujemo da pročitate FAQ - Često postavljanja pitanja, da nas kontaktirate kroz priloženu formu (ako imate dodatnih pitanja) ili telefonom sa naše Kontakt stranice. Naručivanjem proizvoda preko naše stranice dobijate preporuku i ostvarujete pravo na popuste i druge pogodnosti. Tvrtka Forever Living je veleprodaja i nije moguće kupiti proizvode bez preporuke. Minimalan iznos pojedinačne kupnje je 55 eura, bez PDV-a. Kada kliknete "Kupi proizvod" koristite link sa našom preporukom i kupujete direktno od kompanije, kroz njezin službeni web shop, po sljedećim uvjetima kupnje.

WEBSHOP