Divlje borovnice - superhrana koja liječi - Aloe Vera Center
Aloa Vera Centar
AVC - Izgledaj bolje, osjećaj se bolje...

Divlje borovnice – superhrana koja liječi

Zašto su divlje borovnice tako moćna samonikla namirnica?

Lako je povjerovati da je najbolja superhrana skrivena negdje u tropskim divljinama. Čitamo o israživačima koji pretražuju džunglu u potrazi za čarobnim korjenjem i bobičastim voćem. Egzotično suho voće prodaje se na policama naših trgovina u pakiranjima s deklaracijom na kojoj je označeno kao superhrana.

Možda se uvjeravamo da će prava čudesna hrana biti pronađena negdje u prašumi. Korijen ili bobičasto voće ili ili ljekovito bilje ili orašasti plod koji će spasiti čovječanstvo.

Najmoćnija hrana svijeta skriva se u niskim, trnovitim grmovima na ravnicama. 

Govorimo o divljim borovnicama.

 Ne postoji rak kojeg divlje borovnice ne mogu spriječiti, ni bolest poznata ljudskoj vrsti od koje vas divlje borovnice ne mogu zaštititi.

Nemojte mješati divlje borovnice s njihovim većim, kultiviranim rođacima koji, iako dobri za vaše zdravlje, ne nude ni dijelić onoga što vam mogu dati divlje borovnice.

Razlika imeđu kultiviranih i divljih borovnica jednaka je razlici između lososa iz uzgoja i divljeg lososa, ili između govedine dobivene od industrijski uzgojenih krava hranjenih žitaricama i onih koje su slobodno pasle na pašnjacima.

Kad u život uvedete kultivirane borovnice , to je kao da pijete iz papirnate čaše, a kad divlje borovnice uvedete us voj život, to je kao da pijete iz zlatnog vrča iz kojeg je jednom pio i Isus – svetog grala.

Divlje borovnice u sebi kriju drevne i svete informacije o preživljavanju koje su dobile s neba, stare na desetke tisuća godina.

One su se prilagodile svim klimatskim fluktuacijama tijekom milenija. Njihova urođena inteligencija spriječila ih je da prihvate monokulturu.

Umjesto toga, one se razvijaju u više od 100 različitih sojeva koji nalikuju jedan na drugi, ali koji imaju različite genetske strukture, tako da te biljke nikad neće biti istrebljene, bez obzira što im nosi budućnost.

Stručnjaci za prehranu trenutačno divlje borovnice cijene zbog velikog udjela antioksidansa u njima.

Ali one nisu samo to – one imaju najveći udio antioksidansa u odnosu na sve druge biljke na planetu. 

Kad jedete ove bobice, njihova prirođena inteligencija iščitava vaše tijelo, pretražuje bolesti od kojih biste mogli oboljeti, razmatra razine stresa i otrova te smišlja najbolji način da vas iscijeli – to je jedina hrana koja to čini.

Divlje borovnice su među namirnicama koje najsnažnije čiste organizam od otrovnih teških metala i stoga su fantastične i za borbu protiv  Četvorke koja ne prašta.

Također divlje su borovnice najmoćnija hrana za mozak, najsnažniji probiotik koji postoji te zvijezda kad je riječ o obnavljanju funkciju jetre.

Od listova divljih borovnica priprema se čaj koji pomaže kod brojnih stanja poput proljeva, upala usne šupljine i ždrijela, te šećerne bolesti.

U suštini, ovo voće pruža pozitivan učinak na svaki dio tijela, i to snažnije od bilo koje druge hrane.

U jednoj biljci divlje borovnice postoji više informacija nego na cijelom internetu.

Da istraživači posjeduju tehnologiju kojom bi dešifrirali što se skriva u divljim borovnicama te kako da iskoriste sve te informacije, razvili bi lijekove za svako stanje.

T o je hrana koju želite u svom životu kad proživljavate nezamislivo i kad vam je potrebna pomoć da se ponovno uzdignete.

Ova je hrana također dobra za svakog kome treba snaga na tijelesnoj razini ili tko se bavi sportom – divlje borovnice mogu odlučivati između života i smrti – na primjer, u slučaju alpinista u opasnoj pustolovini.

Divlje su borovnice jedina hrana na planetu koja sadrži puni spektar  božanskog, Svetog izvora, univerzuma, a anđeli su ih odabrali kao tajnu koja će omogućiti opstanak čovječanstva u vremenima koja dolaze.

>> Crvena djetelina i njena ljekovita svojstva


Zdravstvena stanja

Uvrstite divlje borovnice u prehranu patite li od bilo kojeg zdravstvenog problema, posebice ako je riječ o raku ili ako je taj problem povezan s mozgom i/ili živcima.

Redovito konzumiranje borovnica povoljno utječe na krvni tlak muškaraca i žena.


Simptomi

Uvrstite divlje borovnice u prehranu patite li od bilo kojeg simptoma, emocionalnog, duhovnog ili tjelesnog.


Emocionalna podrška

Divlje nam borovnice mogu ponuditi veće nadahnuće nego najbolji motivacijski govornici na cijelom planetu, jer na nas djeluju na emocionalnoj razini.

Divlje borovnice jačaju sam materijal od kojeg smo sazdani, tako da umanjimo, ili u potpunosti uklonimo osjetljivost na kaznu, odbacivanje, korenje,poniženje, devastaciju i degradaciju.

Ako ste se borili s osjećajem da ste izloženi kritici, nepoštovanju, da vas je netko iskoristio ili zanemario, ovo je sveta, iscjeljujuća hrana za vas.


Duhovna pouka

Sigurno ste u životu doživjeli iskustvo koje vas je razorilo. Nešto – bolest, toksična veza ili neki tragičan događaj – što vas je bacilo na koljena i gotovo posve uništilo vaš osjećaj sebstva.

Divlje borovnice razumiju što vam se dogodilo i što ste u tim trenucima proživljavali. One znaju tko ste, s kakvim ste se teškoćama suočavali i kako vam pomoći da pomovno stanete na vlastite noge.

Divlje borovnice preživljavaju s obje strane spektra, i vatre i leda. Ne samo da preživljavaju, nego su pobjednice. One se s nepovoljnim okolnostima suočavaju, prihvaćaju ih, pa čak zahvaljujući njima, postaju bolje.

Kada jedete ovu super hranu, ta neuništiva esencija postaje dio vas.

I na kraju: u današnje vrijeme često čujemo priče o mentalnom sklopu koji privlači obilje, oblikuje naše misli i dijela kako bismo ostvarili život kakav želimo. Ovo voće može biti prava pomoć!

Osoba koja je pozitivna vjerojatnije će donijeti odluke koje će joj donijeti još više pozitive. Ali ponekad nas, međutim, okolnosti mogu razoriti.

Posljednje što nam treba netko tko je bolestan, tko pati ili proživljava neke nesretne okolnosti, jest da se osjeća kao da je sve to na neki način sam izazvao, privukao ili navukao na sebe.

Želite li znati jednu od tajni za privlačenje obilja u život, postoji samo ovo – Divlja borovnica!

Sigurno to niste očekivali, ali je istina.  To malo bobičasto voće u toj je mjeri moćno.

Kad težite bilo čemu, kad želite život pun obilja i blagoslova, okrenite se divljim borovnicama i promatrajte čaroliju na dijelu.


Savjeti

 • Često je najlakše mjesto na kojem možete pronaći divlje borovnice dio sa smrznutom hranom u lokalnom supermarketu, u pakiranjima u kojima se nalaze sastojci za smoothieje. Smrzavanjem borovnice postaju još zdravije.
 • Da biste u njima uživali, ili ih izmiksajte i pripremite neki ledeni desert ili ih otopite i uživajte u njima.
 • Smrznute divlje borovnice izmiksane sa smrznutim bananama daju nevjerojatno ukusan i hranjiv sladoled.
 • Ako ste u Sjedinjenim Američkim Državama, tražite smrznute ili svježe divlje borovnice iz države Maine. Ako ste u Kanadi, tražite one iz istočne Kanade.
 • Ako živite u nekoj drugoj državi, nemojte podcijeniti divlje borovnice koje rastu u vašoj regiji; one sadrže čarobne moći koje su jače od moći koje imaju kultivirane borovnice.
 • Ako znate nekog  tko se suočava s nekom bolešću, kao znak dobre volje toj osobi ponudite divlje borovnice.
 • Kad jedete divlje borovnice, prisjetite se da su one dar Boga i univerzuma i zahvalite se na njemu.

RECEPT

Sirova pita od divljih borovnica

Sočna zahvaljujući divljim borovnicama koje pucaju u vašim ustima i kori od slatkih indijskih oraščića, ova je pita jednostavna i savršena.

Treba vam nekoliko minuta da ju pripremite – i jednako toliko da je pojedete!

Uživajte u njoj kao u desertu, za doručak, za ručak ili u bilo koje doba dana kad osjetite potrebu za njom.

Potrebni sastojci:
 • 1/3 šalice indijskih oraščića
 • 1/3 šalice nezaslađenih kokosovih mrvica
 • 4 šalice datulja, otkoštenih
 • 60 gr smrznutih divljih borovnica, otopljenih
 • 1 mango narezan na kockice

– Za koru, u blenderu miksajte indijske oraščiće, kokos i 3 šalice datulja, dok se sastojci posve ne prožmu.

– Koru pritisnite na dno plitice za pitu promjera 23 cm. Prekrijte i stavite u hladnjak.

– Za nadjev, u blenderu miksajte polovicu količine divljih borovnica, preostalu šalicu datulja i mango dok ne dobijete glatku kremu.

– Umiješajte rukom preostalu polovicu divljih borovnica.

– Nadjev ulijte na koru od pite i ostavite da stoji u hladnjaku najmanje 40 min.

– Pitu poslužite hladnu

Uživajte!

Izvor: Anthony William; “Hrana koja mijenja život”


Hvala vam što pratite Aloa Vera Centar 

Ako Vam se svidio članak, podijelite ga na društvenim mrežama! 

Za dodatna pitanja i pojedinačno naručivanje, idi na Kontakt

Nakon ispunjavanja registracije NOVI KUPAC na webshopu ostvaruje popust

GOST plaća punu cijenu bez popusta.

______________________________________________________________________

Select Web Shop in your country

UNITED ARAB EMIRATESAUSTRALIABELGIUM
CZECH REPUBLICCANADACYPRUS
GREECESPAINUNITED KINGDOM
LUXEMBOURGNORTHERN IRELANDIRELAND
UNITED STATES MEXICO MALAYSIA
PHILIPPINESNETHERLANDS NEW ZAELAND
SLOVAK REPUBLICPORTUGALSINGAPORE
NIGERIASOUTH AFRICAHONG KONG & MACAU

Sigurna kupovina i brza dostava

Završne napomene:

Stranica Aloe Vera Center  je vlasništvo nezavisnih poslovnih partnera kompanije Forever Living Products

Web Shop je veleprodaja i nije moguće naručivanje samo jednog proizvoda, putem web trgovine.

Za sve dodatne informacije, ili pojedinačno naručivanje nazovite +385 98 327 571

Da bi ostvarili popust kod kupovine, registrirajte se kao Novi kupac, na web shopu,

Gost je kupac koji ne želi registraciju i plaća punu cijenu, bez popusta.

Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Ne bacajte novac, nazovite nas i informirajte se.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.