DX4 Detox – Sustav za ravnotežu

DX4 Detox – Svoje wellness putovanje započnite uz Forever ‘s DX4, četverodnevni sustav za ravnotežu koji vam pomaže promijeniti svoje zdravlje moćnom kombinacijom prehrambenih proizvoda i dodataka koji pomažu u sitosti, hidrataciji i optimizaciji prehrane.

Bilo da želite uravnotežiti svoje tijelo, obuzdati žudnju za hranom ili jednostavno imati bolji osjećaj o svom zdravlju, sve je moguće uz DX4.

Izgledajte bolje, osjećajte se bolje i postanite svjesniji kako se hranite uz ovaj jednostavan vodič za hranljive namirnice i prakse koje se temelje na sedam nutritivnih proizvoda i dodataka prehrani.

POTREBNA SU VAM SAMO ČETIRI DANA DA TRAJNO PROMIJENITE SVOJ ŽIVOT

Čekate li još uvijek na poticaj, mali poticaj koji će vas konačno potaknuti da napravite promjenu u svom životu o kojoj ste toliko dugo sanjali?

Pa onda, zapravo imamo stvarno dobre vijesti za vas! Jer ovdje je – vaša polazna točka za bolje navike, za novi način razmišljanja i za život pun energije i radosti.

Dajemo vam DX4 novi sustav za balansiranje tijela iz Forevera!

DX4 – vaša polazna točka za zdravlje i svijest!

Brzo pronađite bolju ravnotežu: naš četverodnevni program ima holistički pristup tome – vašoj prehrani, vašim navikama i vašem načinu razmišljanja.

Ne samo da ćete dobiti precizno skrojene proizvode, već i precizne upute kako preoblikovati svoj život u samo četiri dana. Naši novorazvijeni dodaci prehrani u paketu DX4™ pružaju vam sve što vam je potrebno za najbolju podršku vašem metabolizmu u nadolazećim promjenama.

Četiri dana s DX4 znači prekretnicu u vašem životu, resetiranje, stoga budite spremni to prihvatiti. Doživjet ćete veću svijest, pronaći ćete nove navike i ponovno moći ostvariti svoje ciljeve. Također ćete se moći osloboditi svog stalnog vrtloga negativnih misli.

Spojite tijelo i um

Šest inovativnih proizvoda potpuno je redizajnirano za DX4 za optimalnu podršku vašem tijelu i umu. DX4 je vaš startni paket za novi stav prema životu i početak dugoročne promjene.

Osim impulsa za tijelo, u ovom programu nije zanemaren ni vaš um. Ponovno ćete naučiti samorefleksiju i postavljanje ciljeva te ćete izgraditi način razmišljanja o rastu koji će vam pomoći da prevladate prepreke i neuspjehe u budućnosti.

Priloženi plan prehrane također vam daje strukturu i sigurno vas vodi kroz četiri dana.

Svaki dan DX4 vrti se oko druge teme. Teme su Odluka, Definicija, Otkriće i Angažman.

Prva dva dana istovremeno smanjujete unos kalorija, a treći i četvrti dan prebacujete se na zdravu, zelenu i krutu hranu.

Osjetit ćete kako se vaše tijelo općenito osjeća sve bolje i bolje i kako se mijenja. Pažnja i prisutnost su važni. Zato DX4 uključuje aktivnosti kao što su rutine vođenja dnevnika ili meditacije, gdje svake večeri mentalno prolazite kroz dijelove tijela i pravite mentalne bilješke o tome što osjećate i gdje.

Proizvodi razvijeni prema najnovijim spoznajama za više fokusa i dobrobiti

Ovi inovativni dodaci prehrani uključeni su u paket DX4:
Forever Therm Plus
Forever DuoPure
Forever Multi Fizz
Forever LemonBlast
Forever Sensatiable
Forever Plant Protein
Forever Aloe Vera Gel

Najmoćniji 4-dnevni paket

Forever Therm Plus je dodatak prehrani sa zelenim čajem, guaranom, zelenom kavom, šafranom u prahu i vitaminima B12 i C. Podržava normalan metabolizam stvaranja energije i funkcioniranje živčanog sustava, uključujući niacin. Pantotenska kiselina koju sadrži doprinosi normalnoj mentalnoj sposobnosti.

Forever DuoPure™  kombinira ekstrakt nara i japanskog dresnika s kolinom, folnom kiselinom i vitaminima B6 i B12 – za normalan rad jetre i normalan metabolizam proteina i glikogena.

Forever Multi Fizz™  je šumeća tableta s osvježavajućim okusom lubenice koja će povećati vašu hidrataciju.

Forever LemonBlast™  je štapić na biljnoj bazi pomiješan s vodom – s oporim, blago ljutim okusom limun-đumbir-cayenne i prahom kurkume. Njegova topiva vlakna i magnezij potiču ravnotežu elektrolita.

Forever Sensatiable™  sadrži topivo vlakno glukomanan i može apsorbirati vodu 50 puta veću od svoje težine.

Forever Plant Protein™  je veganska formula sa 17 grama proteina koja ne sadrži mliječne proizvode i soju. Protein graška i bundeve doprinosi funkciji normalnih kostiju te rastu i održavanju mišićne mase.

Četiri pakiranja Forever Aloe Vera Gel™  s obiljem vitamina C upotpunjuju paket.

Vaše putovanje može započeti

Tijekom četiri dana trebali biste izbjegavati mliječne proizvode, meso i jaja, žitarice i transmasnoće kao i hidrogenizirane masti – i naravno alkohol, kofein i gotove proizvode.

Stoga, započnite svoje DX4 putovanje u vremenima rutine i normale, bez puno stresa, jer program zahtijeva vrijeme i predanost. Naš savjet: planirajte unaprijed i pripremite svoje dodatke prehrani, grickalice i hranu te zadatke!

1. DAN: ODLUKA

Prvi dan odnosi se na donošenje svjesne odluke o poboljšanju zdravlja. Razmišljate o različitim područjima života koja utječu na vaše zdravlje – fizičkom, mentalnom, emocionalnom, duhovnom i društvenom. Razmislite gdje vam ide dobro, a gdje još ima prostora za napredak. Odaberite jedno ili dva područja i zamislite što će se promijeniti kao rezultat promjena i kakvu ćete korist imati od njih. Vizualizirajte koje će vas vaše kvalitete dovesti do uspjeha na tom putu.

2. DAN: DEFINICIJA

Drugi dan DX4 posvećen je raščlanjivanju vašeg odabranog cilja unutar okvira SMART koncepta. Akronim SMART označava Specific, Measurable, Actionable, Relevant and Time-bound. Daje vam jasnu ideju o tome što možete postići i kako.

Prednosti SMART-a: Specifični ciljevi uklanjaju dvosmislenost i konkretni su. To vam olakšava akciju. Mjerljivi ciljevi čine uspjeh vidljivim. S druge strane, ostvarivi, realni ciljevi održavaju vašu motivaciju, a relevantni ciljevi pokazuju vam sljedeće korake i sprječavaju vas da zaglavite. Vremenski ograničeni ciljevi također osiguravaju da na kraju dođete do kraja.

To vam daje plan o tome kako postići svoj cilj i konkretne korake do cilja.

3. DAN: OTKRIĆE

Danas je riječ o preprekama s kojima ćete se nedvojbeno suočiti. Možda je nastupila frustracija i niste sigurni možete li izdržati četiri dana. Zato danas sastavljate popis prepreka zdravijem načinu života, analizirate probleme i razvijate rješenja: “Koje resurse imate?”, “Što vam je potrebno? “Tko i što vam može pomoći da se držite novog načina života?”

4. DAN: OBVEZA

Iskoristite ovaj posljednji dan da budete svjesni i prisutni. Rekapitulirajte prošla tri dana – što se promijenilo, gdje stojite u usporedbi sa svojim ciljevima, što ste naučili? Sada je zadatak integrirati promjenu u svakodnevni život. U tome će vam pomoći način razmišljanja o rastu.

Postoje dva načina razmišljanja: ili vjerujemo da su naše vještine i sposobnosti fiksne ili vjerujemo da možemo rasti i razvijati se. Savjet: samo ovo drugo ima smisla ako želimo napredovati. A DX4™ potiče takvu vrstu razmišljanja o rastu. Postoje neke osobine poput strpljenja, povjerenja ili znatiželje i zahvalnosti koje pomažu u tome. Razmislite na kojima možete raditi.

Sada ste dosegli prvu prekretnicu, prekinuli ste stare navike, misli i postupke i napravili prve korake prema zdravim navikama i uravnoteženoj prehrani. Olakšali ste svoje tijelo i dali mu predah da se ponovno pokrene. Zadržite tu prisutnost i svjesnost i neka nove, zdrave navike postanu dio vaše svakodnevice.

Je li to sve? Naravno da nije. Ako je potrebno, možete ponoviti DX4 godišnje, polugodišnje ili kvartalno. Čekaju vas razni izazovi kako biste ostali na željenom putu

Kupi proizvod

OCIJENA STRANICE

0 / 5

Your page rank:

Završne napomene:

Aloe Vera Centar je nezavisni partner kompanije Forever Living Products. Prije kupovine proizvoda, savjetujemo da pročitate FAQ - Često postavljanja pitanja, da nas kontaktirate kroz priloženu formu (ako imate dodatnih pitanja) ili telefonom sa naše Kontakt stranice. Naručivanjem proizvoda preko naše stranice dobijate preporuku i ostvarujete pravo na popuste i druge pogodnosti. Tvrtka Forever Living je veleprodaja i nije moguće kupiti proizvode bez preporuke. Minimalan iznos pojedinačne kupnje je 55 eura, bez PDV-a. Kada kliknete "Kupi proizvod" koristite link sa našom preporukom i kupujete direktno od kompanije, kroz njezin službeni web shop, po sljedećim uvjetima kupnje.

WEBSHOP