Zašto je Aloe Vera Gel toliko moćan?

Forever Aloe Vera gel najbliži je prirodnom, čistom gelu iz biljke. Očuvanje svih hranjivih sastojaka u izvornom obliku postignuto je stabilizacijom gela i iznimno brzom obradom nakon branja lista.

Gotovo nijedna druga biljka nije tako snažna i svestrana kao Aloe Vera.

Pažljivo se uzgaja i obrađuje kako bi se osigurala najviša moguća kvaliteta. Zbog svojih dokazanih prednosti za zdravlje gela izvađenog iz lista, aloe se često naziva najboljim darom prirode.

Aloe Vera je stoljećima poznata kao najviše korištena biljka u svrhu zacjeljivanja, ozdravljenja, općenito održavanja zdravlja i povećanja životne energije.

Sadrži više od 75 hranjivih sastojaka, 200 ostalih spojeva uključujući 20 minerala, 18 aminokiselina, 8 nezamjenjivih aminokiselina, 12 vitamina i minerala.

Aloe Vera ima prirodne sposobnosti čišćenja koje pomažu probavnom traktu, apsorbiraju hranjive tvari iz hrane koju jedemo u krvotok, a istodobno potiču rast bakterija.

Jedinstveni polisaharid, acemannan i drugi hranjivi sastojci Aloe pomažu u podupiranju imunološkog sustava. Zapravo, acemannan je jedan od ključnih oznaka koje koristi IASC kako bi naznačio kvalitetu Aloe Vere i Forever Aloe Vera Gela.

Sadržaj je gotovo dvostruko veći od količine potrebne zadobivanje certifikata.

Forever Aloe Vera Gel obrađuje se sterilno, bez dodataka konzervansa, šećera i glutena. Tako da možete biti sigurni da pijete čisti organski gel Aloe Vere.

Pogodan je za vegetarijance i vegane. Pripremljen je isključivo iz unutarnjeg lista biljke.

Pakira se u Tetra Pak sa šest 100% reciklažnih slojeva koji je izdržljiviji od plastičnih boca i ne puca na hladnoći.

Certificirani procesi

Poštovana je ne samo kvaliteta proizvoda, već i način rada Forever Living Productsa i njegovih aktivnosti na području zaštite okoliša.

Američka Aloe Vera dobila je nagradu za zaštitu okoliša od Agencije za zaštitu okoliša SAD-a (EPA) kao dodatak certifikatu ISO 14001 za svoj Program upravljanja okolišem.

Forever Aloe Vera gel prvi je gel Aloe s certifikatom Međunarodnog znanstvenog savjeta za Aloe Veru –     International Aloe Science Council što čini ovaj proizvod autentičnim, čistim proizvodom prirode.

Predstavlja jednu od najbogatijih nadopuna ishrani koja je prisutna na tržištu.

Kako bi osigurala dosljedno visoku kvalitetu, tvrtka obrađuje Aloe Veru na vlastitim plantažama u Dominikanskoj Republici i Teksasu u skladu sa strogim ekološkim načelima u suhoj i vrućoj pustinjskoj klimi.

Idealni uvjeti za “Kraljicu ljekovitih biljaka”, koja se od davnina često koristi. Visoko koncentrirani gel iz lista aloe vere je nježno uklonjen i nježno stabiliziran patentiranom posebnom procedurom.

Aloe Veru smatramo najboljim darom prirode i jamčimo da se ona pažljivo uzgaja u najboljoj mogućoj klimi i pod najboljim uvjetima.

Garantiramo vam da ćete dobiti najbolji proizvod. Od biljke do proizvoda i za vas!

SASTAV: stabilizirani gel Aloa Vere 99,7%, askorbinska kiselina ( C vitamin ), limunska kiselina.

Djelovanje Aloe Vera Gela:

Svi znamo da Aloe Vera čudesno djeluje na kožu: pomaže kod opeklina, uboda insekata, alergijskog osipa, akni, ranica, ekcema itd.

Ova izuzetna biljka sprečava rast bakterija i gljivica i ubrzava regeneraciju stanica. Upravo zbog toga aloe tako uspješno sprečava kožne probleme i ubrzava proces zacjeljivanja rana.

Ali možda do sada niste znali da se Aloe Vera može koristiti i unutrašnje. Ova biljka ima široki spektar djelovanja, zbog toga se primjenjuje za liječenje i prevenciju mnogih bolesti.

Što sve Aloe Vera Gel može učiniti za Vaše zdravlje:

 • Pomaže kod kolitisa, proljeva, zatvora i sindroma iritabilnog kolona,
 • Regulira probavu i kiselost želuca, pomaže kod žgaravice, gastritisa i bolova u trbuhu,
 • Čisti krv, uklanja štetne i otrovne tvari iz organizma,
 • Regulira razinu šećera u krvi,
 • Ubrzava rad metabolizma i pomaže kod mršavljenja,
 • Poboljšava cirkulaciju,
 • Ubrzava proces zacjeljivanja tkiva,
 • Regulira krvni tlak i sprečava bolesti krvnih žila,
 • Jača imunitet,
 • Sprečava rast tumorskih stanica,
 • Smanjuje upale i otekline,
 • Ublažava simptome astme i alergije,
 • Pomaže kod očnih bolesti: mrene, trahoma, glaukoma, upale rožnice itd,
 • Uništava viruse, bakterije, gljivice i parazite,
 • Pomaže kod odvikavanja od pušenja, alkohola i droga…

Aloe Vera je jedno od “otkrića” moderne medicine. U zadnjih nekoliko godina znanost je potvrdila, čak i proširila mnoge tvrdnje o ljekovitosti ove biljke. Aloe je potvrđeno jedna od najljekovitijih biljaka u svijetu! Da li ju koristite iznutra ili izvana, Aloe Vera će imati savršeno djelovanje na Vaše zdravlje. Aloe Vera je jedna od najljekovitijih biljaka na našem planetu.

PREPORUKA KONZUMACIJE

– 0.5 dcl ujutro na tašte
– 0,5 dcl navečer, pola sata prije obroka

Kupi proizvod

OCIJENA STRANICE

0 / 5

Your page rank:

Završne napomene:

Aloe Vera Centar je nezavisni partner kompanije Forever Living Products. Prije kupovine proizvoda, savjetujemo da pročitate FAQ - Često postavljanja pitanja, da nas kontaktirate kroz priloženu formu (ako imate dodatnih pitanja) ili telefonom sa naše Kontakt stranice. Naručivanjem proizvoda preko naše stranice dobijate preporuku i ostvarujete pravo na popuste i druge pogodnosti. Tvrtka Forever Living je veleprodaja i nije moguće kupiti proizvode bez preporuke. Minimalan iznos pojedinačne kupnje je 55 eura, bez PDV-a. Kada kliknete "Kupi proizvod" koristite link sa našom preporukom i kupujete direktno od kompanije, kroz njezin službeni web shop, po sljedećim uvjetima kupnje.

WEBSHOP

One thought on “Aloe Vera Gel – Održite zdravlje i vitalnost

 1. Pingback: Forever Aloe First - Forever Living Products

Comments are closed.