Forever Multi Maca

Forever Multi Maca, poznata i kao Lepidium Meyenii, jednogodišnja je biljka koja se uzgaja na središnjoj peruanskoj visoravni. Jestiv korijen koji nalikuje rotkvici glavni je izvor hrane za mjesno stanovništvo.

Maca se već više od 2.000 godina visoko cijeni u Peruu. Prema legendi, Inke ratnici jeli su macu za snagu i izdržljivost prije odlaska u bitku. Španjolski osvajači zvali su je „seks biljkom Inka“ što bi značilo da im je bila visokovrijedna u podizanju libida. Danas je ona poznatija kao peruanski ginseng. Moderna istraživanja navode na pomisao da maca pospješuje libido, spolnu moć i energiju.

Žene u Južnoj Americi tisućama su godina upotrebljavale macu kao pomoć u pospješivanju izdržljivosti, sprječavanju umora i umanjivanju tjelesnog stresa. Peruanke počinju uzimati macu u 3. godini života i ostaju snažne, plodne i produktivne, a vrlo izdržljive i u dubokoj starosti. Maca može pojačati ženski libido i trebala bi se konzumirati svakodnevno za najbolje rezultate.

Hranjiva vrijednost osušenog korijena mace je velika, slična žitaricama kao što su riža i pšenica. Sadrži 60% ugljikohidrata, 10% proteina, 8,5% vlakna i 2.2% masti. Macina glasovita učinkovitost na spolnu moć moguće nalazi korjene u visokoj koncentraciji proteina i vitalnih hranjivih tvari.

Većina sadržaja proteina u maci nalazi se u obliku aminokiselina koje su potrebne za mnoge funkcije u tijelu, uključujući spolne funkcije i plodnost. Također su potrebne za proizvodnju tvari koje prenose signale u živčani sustav, te imaju glavnu ulogu u procesu spolnog uzbuđenja i tjelesne izvedbe za vrijeme spolnog čina. Najbitnije aminokiseline koje te tvari trebaju uključuju fenilalanin, tirozin i histidin, te se sva tri nalaze u maci u značajnim količinama. Maca sadrži i aminokiselinu arginin koja možda pomaže plodnost i aktivnost kod muškarca.

Forever Multi Maca kombinira legendarnu peruansku macu s ostalim djelotvornim biljem i odabranim sastojcima u jednome od najkvalitetnijih dodataka ishrani svoje vrste.

Utjecaj na zdravlje

  • ublažava simptome menopauze i PMS-a
  • uravnotežuje rad hormona
  • pomaže kod neplodnosti
  • povećava razinu energije
  • ublažava nesanicu i stres
  • pozitivno utječe na rad srca i krvnih žila
  • pozitivno utječe na kosti i zube
  • poboljšava pamćenje i koncentraciju.

Proizvod ima pozitivan učinak na zdravlje i kod žena i kod muškaraca. Kod žena smanjuje posljedice menopauze i PMS-a, uravnotežuje hormone, dok kod muškaraca ublažava probleme s erekcijom, poboljšava plodnost, povećava volumen sperme, broj, formaciju i pokretljivost spermatozoida. I kod žena i kod muškaraca ima afrodizijački učinak, pojačava libido, daje energiju, snagu i izdržljivost, smanjuje depresiju i posljedice stresa.

Kupi proizvod

 

OCIJENA STRANICE

0 / 5

Your page rank:

Završne napomene:

Aloe Vera Centar je nezavisni partner kompanije Forever Living Products. Prije kupovine proizvoda, savjetujemo da pročitate FAQ - Često postavljanja pitanja, da nas kontaktirate kroz priloženu formu (ako imate dodatnih pitanja) ili telefonom sa naše Kontakt stranice. Naručivanjem proizvoda preko naše stranice dobijate preporuku i ostvarujete pravo na popuste i druge pogodnosti. Tvrtka Forever Living je veleprodaja i nije moguće kupiti proizvode bez preporuke. Minimalan iznos pojedinačne kupnje je 55 eura, bez PDV-a. Kada kliknete "Kupi proizvod" koristite link sa našom preporukom i kupujete direktno od kompanije, kroz njezin službeni web shop, po sljedećim uvjetima kupnje.

WEBSHOP