Mame - pokrenite vlastiti online posao od kuće - Martina Štajdohar
Aloa Vera Centar
AVC - Izgledaj bolje, osjećaj se bolje...

Mame – pokrenite vlastiti online posao od kuće

Preuzmite kontrolu nad svojim vremenom uz vlastiti online posao od kuće.

Preuzmite kontrolu nad svojim vremenom uz vlastiti online posao od kuće

Biti majka i biti poduzetnica su dva najteža zadatka u životu svake žene i nevjerojatan izazov. Izazov koji žene najčešće tjera da odgovore na pitanje, jeste li u mogućnosti ostati kod kuće radeći online posao s djecom ili pokušavate uravnotežiti rad i obiteljski život. Potrebno je puno žongliranja, ljubavi prema sebi, opraštanja i strpljivosti da se sve to odvija.

Kada se ti zadaci spoje u jedno, onda znate da s takvim ženama nema šale i da su spremne za sve što im život servira.

Iako je vrlo često takav pothvat iznimno zahtjevan, evo zašto žene ipak istinski vole biti mame poduzetnice.

Djeca kao poslovna inspiracija

Mnoge mame poduzetnice se slažu da su im upravo njihova djeca bila izvor inspiracije i dobrih poslovnih ideja. Gledate ih kako rastu i kako se mijenjaju njihove potrebe.

Također, uviđate vaše potrebe, dileme i teškoće tijekom odgoja, a sve vas to „natjera“ da razmislite koja bi mogla biti najbolja rješenja. 

posao od kuće


Neka vaša djeca vide vaš utjecaj na svijet u cjelini

Strukture i pravila koja nametnemo same sebi da držimo sav život odvojeno mogu ponekad uzrokovati više anksioznosti nego olakšanja za organiziranje vremena.

Često mislimo da je održavanje našeg poslovnog života odvojeno od vremena koje provodimo s našom djecom. Trebamo pokazati našoj djeci da znaju i vide što radimo za život jer im tako možemo pružiti šire razumijevanje tko smo mi kao osobe.

Ako ne možete dovesti svoju djecu da vide kako radite, pronalaženje načina da im pokažete ono što radite kada niste s njima mogu pomoći djetetu ne samo da se osjećaju sigurnije kad se razdvojite, već vas bolje upoznaju.


Pustite ih da vide koliko naporno radite

Ako i kad postanete majka, želite biti sigurni da vaša djeca doista razumiju vaš “posao”. Bez obzira čime se bavite u trenutku, kućanstvom ili poslovnim obavezama.

posao od kuće

Izložite djecu različitim stilovima posla

Postoji toliko mnogo poslova, a sve više majki otkriva da njihov raspored nije uvijek od 9 do 17 sati. Često, radno vrijeme se događa kad su s djecom.

Iako osjećaju da postoji vrijeme za isključivanje i koncentriranje na rituale za spavanje, za domaću zadaću i za vrijeme obroka, osjećaju i da djeca gledajući kako rade, razvijaju razumijevanje da postoje sve vrste poslova i otvaraju oči na opcije koje će se i njima ponuditi u budućnosti.


Podijelite svoje strategije s djecom, koje će postati nacrti za njihove životne vještine

Roditelji koji rade često osjećaju da im je potrebno zadržati svoj posao “u uredu”. Iako bi htjeli zadržati napore koji se događaju na poslu ili nesuglasice s kolegom iz naših večernjih razgovora i doma, ponekad može biti korisno uključiti djecu na sve aspekte vašeg posla i kasnije u vaš život.

Razmislite o brojnim pitanjima s kojima se bavite na poslu. Interpersonalni odnosi, balansiranje proračuna, izražavanje kreativnosti i još mnogo toga.

To su sve područja s kojima pokušavamo raditi s našom djecom izvan posla, ali možda naši poslovi daju konkretan primjer kako upravljati tim stvarima, a vaša djeca čak mogu imati i prijedloge koji su uvijek dobrodošli.


Mame poduzetnice vole fleksibilno radno vrijeme

Nekad će vam radni dan izgledati kao klasičan posao od 9 do 17, a nekad ćete cijeli dan izmijenjivati poslovne i roditeljske zadatke. Za mnoge mame u tome i jest čar jer mogu balansirati između posla i odgoja na način na koji im to najbolje odgovara.

Mame poduzetnice vrlo brzo nauče kako se dobro organizirati i znaju cijeniti vlastito i tuđe vrijeme.

Naravno, online posao ima i neke negativne strane, poput onih da cijeli dan možete provesti u pidžami, a da to nitko neće znati ili da vam se posao svede na rad u kasnim noćnim satima.


Balans majčinstva i posla

Važno je da pronađete dobar balans i ne dopustite da vas ponese kolotečina. Imajte na umu da je vrlo važno održavati društvene kontakte i odlaziti na networking događanja te uvijek učiti i graditi vlastito znanje i vještine.

Neka vam dani ne budu isti. Uvijek pokušajte naći vremena za sebe i ne pretvarajte vikende u radne dane, a radne dane u vikende.


Budite uzori svojoj djeci

Ako ste majka poduzetnica, bit ćete izvrstan primjer vlastitoj djeci da je moguće imati i dobru karijeru i zdravu obitelj. Naravno, ukoliko je u njih uloženo mnogo truda, rada, odricanja i vremena.

Na sinove i kćeri ćete prenijeti vaše radne navike, uz vas će još kao vrlo mlade osobe naučiti mnogo o poslu, ustrajnosti, organizaciji…

Pokazat ćete im da mogu uspjeti i sami te ćete im dati dodatnu motivaciju i hrabrost da pokrenu vlastiti biznis bez straha od neuspjeha.

Naučit će da ne moraju birati između posla i obitelji, ali i to da uspjeh na oba polja ne dolazi preko noći i da su sami odgovorni za njega.

>> Zašto je online poslovanje toliko  moćno?


Tražite promjenu?

Ukoliko želite kreirati drugačiji stil življenja sa više vremena, više fleksibilnosti, više slobode, većom zaradom i priznanjem za vaše napore, postanite naš poslovni partner i pokrenite svoj vlastiti online posao.

Našom podrškom i iskustvom možemo vam dati mogućnost da kreirate potpuno nov izvor zarade sa jedinstvenim karakteristikama.

Želja nam je da Vas pratimo na putu prema uspjehu. Da Vas podržimo u ostvarivanju vaših ciljeva u najuspješnijem timu s izvrsnim materijalima za učenje i obuku.


Znate li što je Mrežni marketing?

KADA IMATE CILJ, POZNAJETE POSTUPAK ZA POSTIZANJE CILJA I SLIJEDITE GA U POTPUNOSTI, KORAK PO KORAK, USPJEH NE MOŽE IZOSTATI!

Negdje ste se pronašli u ovom tekstu? Želite se okušati u MLM-u? Smatrate da imate što je potrebno za uspijeh? Možda ste u pravu… Možda bi ovo bila dobra priča za Vas…

Ispunite anketu, popričajmo o tome… Možda bi se za Vas našlo mjesto u našem timu…

Ispuni anketu, pokreni on-line posao još danas!


Pratite me na mojoj Facebook stranici

Zatražite prijateljstvo na mom Facebook profilu


 

Hvala što pratite Aloa Vera Centar 

Ako Vam se svidio članak, podijelite ga na društvenim mrežama!

Za dodatna pitanja i pojedinačno naručivanje, idi na Kontakt

Nakon ispunjavanja registracije NOVI KUPAC na webshopu ostvaruje popust

GOST plaća punu cijenu bez popusta.

______________________________________________________________________

Select Web Shop in your country

UNITED ARAB EMIRATESAUSTRALIABELGIUM
CZECH REPUBLICCANADACYPRUS
GREECESPAINUNITED KINGDOM
LUXEMBOURGNORTHERN IRELANDIRELAND
UNITED STATES MEXICO MALAYSIA
PHILIPPINESNETHERLANDS NEW ZAELAND
SLOVAK REPUBLICPORTUGALSINGAPORE
NIGERIASOUTH AFRICAHONG KONG & MACAU

Sigurna kupovina i brza dostava

Završne napomene:

Stranica Aloe Vera Center  je vlasništvo nezavisnih poslovnih partnera kompanije Forever Living Products

Web Shop je veleprodaja i nije moguće naručivanje samo jednog proizvoda, putem web trgovine.

Za sve dodatne informacije, ili pojedinačno naručivanje nazovite +385 98 327 571

Da bi ostvarili popust kod kupovine, registrirajte se kao Novi kupac, na web shopu,

Gost je kupac koji ne želi registraciju i plaća punu cijenu, bez popusta.

Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Ne bacajte novac, nazovite nas i informirajte se.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.