Međunarodno poslovanje

Naručivanje proizvoda je moguće u većini država na svijetu, ako su one dio Foreverovog sustava poslovanja!

Gdje god da se nalazite, možemo vam omogućiti pristup proizvodima tvrtke Forever Living ili samom poslovnom sustavu, Naravno Ima nekoliko načina kako se može uključiti u Foreverov sustav, no ovdje ćemo se fokusirati na naj jednostavniji mogući, dovoljno jednostavan, da ga baš svatko može samostalno odraditi.

Ponovo napominjem, ako ste pokušali a niste uspjeli, javite nam se da vidimo gdje se stvorio problem.

Registraciju iz neke druge države možete realizirati preko neke od naših međunarodnih stranica Premium Natural Supplements, zavisno od toga dali želite biti samo kupac ili želite postati Partner i poslovati sa Foreverom u svojoj zemlji!

Kupac ili poslovni partner

Ako želite postati kupac, idite na  https://aloavera.flp.com i na meniju odaberite SHOP.

Ako želite postati Poslovni partner, idite na https://stajdohar.flp.com i na meniju odaberite JOIN TODAY.

SHOP = Pridruži se kao kupac (sa registracijom).

JOIN TODAY = Pridruži se kao novi poslovni suradnik – FBO

Kada kliknete na jednu od ove dvije stavke, otvara se novi prozor sa padajućim menijem (klikni na trokutić) i  popisom dostupnih zemalja u kojima je moguća registracija. Ako vaše zemlje nema na popisu, pustite nam poruku kroz obrazac ( Can’t find your country? Click here ) kako bi smo vam pomogli u realizaciji.

Nakon odabira zemlje u kojoj živite, biti ćete preusmjereni i vođeni kroz proces registracije FBO u odabranoj zemlji ili na web shop (kupac), gdje možete uz registraciju ostvariti popust i naručiti proizvode.

Forever Living posluje u 160 zemalja svijeta i uvjek se prilagođava i poštuje zakonske propise pojedine zemlje. Jednostavnost (ili kompliciranost) samog procesa registracije, isključivo zavisi od lokalnih zakonskih propisa i procedura.

U nekim državama taj je prces izrazito jednostavan i može se sve odraditi on-line, dok je u nekim to nešto kompliciranije i zahtjeva osobnu komunikaciju sa lokalnim uredom.


Više o načinima naručivanja proizvoda u drugim državama možete pročitati na našoj FAQ stranici.

OCIJENA STRANICE

0 / 5

Your page rank:

Završne napomene:

Aloe Vera Centar je nezavisni partner kompanije Forever Living Products. Prije kupovine proizvoda, savjetujemo da pročitate FAQ - Često postavljanja pitanja, da nas kontaktirate kroz priloženu formu (ako imate dodatnih pitanja) ili telefonom sa naše Kontakt stranice. Naručivanjem proizvoda preko naše stranice dobijate preporuku i ostvarujete pravo na popuste i druge pogodnosti. Tvrtka Forever Living je veleprodaja i nije moguće kupiti proizvode bez preporuke. Minimalan iznos pojedinačne kupnje je 55 eura, bez PDV-a. Kada kliknete "Kupi proizvod" koristite link sa našom preporukom i kupujete direktno od kompanije, kroz njezin službeni web shop, po sljedećim uvjetima kupnje.

WEBSHOP