Naručivanje proizvoda u Crnoj Gori

U državama okruženja, možete kontaktirati direktno veleprodaju (ured) u pojedinoj zemlji, no biti će vam potrebni podaci osobe koja vas je proporučila. Ako želite ostvarivati sve prednosti i popuste koje ostvaruju naši partneri i kupci, kod popunjavanja registracije i naručivanja navedite slijedeće podatke : Ime i prezime sponzora : Daniel Štajdohar, ID broj sponzora : 360000786798


Forever Living Products Crna Gora

Ured Nikšić : Kapino polje bb, 81400 Nikšić

Telefon i Viber: +381 65 3970 130
Email: flppodgorica@t-com.me; flp.podgorica@flp.co.rs

Službena web trgovina : FlpShop.me

Radno vreme internet prodavnice je 00-24h, uz termin održavanja od 09-10h ujutru. Kod prve naruđbe u web shopu idete na opciju PLAĆANJE UČLANJENJEM. To je u redu, nema čalanarine, plaćate samo proizvode, ali je potrebno ispuniti formular sa vašim podacima (registracija na web shopu i adresa za dostavu) i podacima sponzora (osobe koja vas preporučuje, Ime i prezime sponzora : Daniel Štajdohar, ID broj sponzora : 360000786798).

Nakon prve naruđbe, postajete član, ulogiravate se sa svojim ID brojem i lozinkom koju vam dodjeli web shop.


Više o načinima naručivanja proizvoda u drugim državama možete pročitati na našoj FAQ stranici.

OCIJENA STRANICE

0 / 5

Your page rank:

Završne napomene:

Aloe Vera Centar je nezavisni partner kompanije Forever Living Products. Prije kupovine proizvoda, savjetujemo da pročitate FAQ - Često postavljanja pitanja, da nas kontaktirate kroz priloženu formu (ako imate dodatnih pitanja) ili telefonom sa naše Kontakt stranice. Naručivanjem proizvoda preko naše stranice dobijate preporuku i ostvarujete pravo na popuste i druge pogodnosti. Tvrtka Forever Living je veleprodaja i nije moguće kupiti proizvode bez preporuke. Minimalan iznos pojedinačne kupnje je 55 eura, bez PDV-a. Kada kliknete "Kupi proizvod" koristite link sa našom preporukom i kupujete direktno od kompanije, kroz njezin službeni web shop, po sljedećim uvjetima kupnje.

WEBSHOP