Naručivanje proizvoda u Francuskoj

Francuska, Mauricijus, Portugal i Štanjolska su također države također tvore svojevrsnu regiju, nešto slično kao Austrija, Njemačka i Švicarska no ovdje je proces registracije nešto jednostavniji. U državama okruženja, možete kontaktirati direktno veleprodaju (ured) u pojedinoj zemlji, no biti će vam potrebni podaci osobe koja vas je proporučila. Ako želite ostvarivati sve prednosti i popuste koje ostvaruju naši partneri i kupci, kod popunjavanja registracije i naručivanja navedite slijedeće podatke : Ime i prezime sponzora : Daniel Štajdohar, ID broj sponzora : 360000786798


Kliknite na link : Forever Living Products France

Otvoriti će vam se pristupna stranica na kojoj je već upisan br sponzora koji vam daje preporuku ( 360000786798 ) a na vama je da samo odaberete državu u kojoj živite u pod meniju koji se nalazi pokraj gumba Soumettre. Kada otvorite taj pod meni, nudi vam se France/Maurice, Espagne i Portugal. Odaberite prema mjestu stanovanja i stisnite Soumettre (podnesi).

Nakon toga, otvara se nova stranica u kojoj unosite vaše osobne podatke. Popunite i idete dalje, na slijedeći korak…. Sijedite ovaj vođeni proces, sve do završetka registracije.

Ova regija, također nudi suradnicima personalizirane web shopove, koje za vas kao novog FBO u potpunosti vodi i održava Forever, a vama to uvelike olakšava proces izgradnje poslovanja. Primjer : Votre boutique client

U slučaju da imate problema i ne možete odraditi registraciju samostalno zbog neke greške sustava ili se jednostavno ne snalazite, možete se obratiti lokalnom uredu za pomoć i dodatne informacije.

Zašto je dobro krenuti baš u ovoj regiji? Pogledajte detaljnije Manage my own business.

France/Maurice

Forever Living Products France
107, Boulevard Malesherbes,
75008 Paris, France
33 145 000 501

Više o načinima naručivanja proizvoda u drugim državama možete pročitati na našoj FAQ stranici.

OCIJENA STRANICE

0 / 5

Your page rank:

Završne napomene:

Aloe Vera Centar je nezavisni partner kompanije Forever Living Products. Prije kupovine proizvoda, savjetujemo da pročitate FAQ - Često postavljanja pitanja, da nas kontaktirate kroz priloženu formu (ako imate dodatnih pitanja) ili telefonom sa naše Kontakt stranice. Naručivanjem proizvoda preko naše stranice dobijate preporuku i ostvarujete pravo na popuste i druge pogodnosti. Tvrtka Forever Living je veleprodaja i nije moguće kupiti proizvode bez preporuke. Minimalan iznos pojedinačne kupnje je 55 eura, bez PDV-a. Kada kliknete "Kupi proizvod" koristite link sa našom preporukom i kupujete direktno od kompanije, kroz njezin službeni web shop, po sljedećim uvjetima kupnje.

WEBSHOP