Naručivanje proizvoda u Njemačkoj

U državama okruženja, možete kontaktirati direktno veleprodaju (ured) u pojedinoj zemlji, no biti će vam potrebni podaci osobe koja vas je proporučila. Ako želite ostvarivati sve prednosti i popuste koje ostvaruju naši partneri i kupci, kod popunjavanja registracije i naručivanja navedite slijedeće podatke : Ime i prezime sponzora : Daniel Štajdohar, ID broj sponzora : 360000786798

Austrija, Njemačka i Švicarska su države koje posluju unutar svoje regije iako su sastavni dio globalnog Foreverovog poslovanja. Da bi ste mogli kod njih kupovati osobno ili preko njihovog web shopa, potrebno je izvršiti registraciju prije kupovine. Zavisno od vašeg mjesta stanovanja, postoje različiti formulari za svaku državu.


Ovdje ih možete preuzeti (pristupnice – ugovore), digitalno potpisane i sa unesenim podacima o sponzoru koji vam daje preporuku. Dokumenti su u obliku PDF forme, publicirani od Foreverovih ureda, za svaku državu posebno. Kada kliknete na njih, vaš internet preglednik će ih editirati i možete ih odmah popuniti (on-line), te ih nakon toga popunjene skinuti na vaše računalo. Ako vaš preglednik to ne može on-line, skinite ih na računalo i popunite u običnom Acrobat readeru.

Nakon što popunite tražene podatke, pošaljite popunjenu pristupnicu na email adresu, naznačenu u gornjem ljevom kutu, tj na email adresu ureda zemlje gdje se registrirate. Ne zaboravite popuniti datume pri dnu pristupnice! Ured će vam se javiti povratno telefonim ili ne email, ako nešto krivo ispunite ili ako nešto nedostaje. Ako je sve u redu, na email ćete dobiti potvrdu registracije sa vašim relevantnim podacima i ostalim informacijama.

Formular Njemačka : Antrag FBO-DE

Kontakt Njmačka – DE

Forever Living Products Germany GmbH
Villa Loeb | Maria-Josepha-Straße 8
80802 München | Germany
Tel.: +49 (0)89 / 54 24 35-0
Fax: +49 (0)89 / 54 24 35-2532
E-Mail: stammdaten@flp.de | www.flp.de

Više o načinima naručivanja proizvoda u drugim državama možete pročitati na našoj FAQ stranici.


Ako se trenutno nalazite u Hrvatskoj i želite se registrirati u nekoj od ovih država (Austrija, Njemačka ili Švicarska) slobodno se javite putem kontakt forme ili na navedeni Tel / WhatsUp broj ( na našoj FAQ stranic) kako bi smo vam omogućili što jednostavniji proces registracije.

OCIJENA STRANICE

0 / 5

Your page rank:

Završne napomene:

Aloe Vera Centar je nezavisni partner kompanije Forever Living Products. Prije kupovine proizvoda, savjetujemo da pročitate FAQ - Često postavljanja pitanja, da nas kontaktirate kroz priloženu formu (ako imate dodatnih pitanja) ili telefonom sa naše Kontakt stranice. Naručivanjem proizvoda preko naše stranice dobijate preporuku i ostvarujete pravo na popuste i druge pogodnosti. Tvrtka Forever Living je veleprodaja i nije moguće kupiti proizvode bez preporuke. Minimalan iznos pojedinačne kupnje je 55 eura, bez PDV-a. Kada kliknete "Kupi proizvod" koristite link sa našom preporukom i kupujete direktno od kompanije, kroz njezin službeni web shop, po sljedećim uvjetima kupnje.

WEBSHOP