Sedam tjednih savjeta za produktivnost - Aloe Vera Center
Aloa Vera Centar
AVC - Izgledaj bolje, osjećaj se bolje...

Sedam tjednih savjeta za produktivnost

Sedam tjednih savjeta za produktivnost

Potrebni su tjedni kako bi se uspostavile prave navike pa si učinite uslugu i držite se određenog vremena i dana određenog za tjedno planiranje

Tjedno planiranje sastavni je dio uspješnog poslovanja. Stvorite li plan lakše ćete slijediti godišnje ciljeve, pratiti rezultate, analizirati poslovanje i boriti se sa stresom. Počnite planirati već danas uz pomoć ovih nekoliko savjeta portala thinkentrepreneurship.com.

Odredite dan za planiranje

Potrebni su tjedni kako bi se uspostavile prave navike pa si učinite uslugu i držite se određenog vremena i dana određenog za tjedno planiranje. Vrijedi biti konzistentan pa se potrudite da rezervirate vrijeme za planiranje svakoga tjedna – čak i ako za početak utvrdite samo jedan cilj i to je korak naprijed.

Odaberite mjesto

Mjesto koje ima dobru atmosferu i na koje se možete uputiti svakoga tjedna za vaše tjedno planiranje. Možda ćete se bolje osjećati izvan kuće u lokalnom kafiću. Ako više volite vrijeme provoditi na otvorenom, sjedite na terasu i planirajte. Idite na bilo koje mjesto koje vas opušta i inspirira.

>> Zašto je važno izaći iz zone komfora

Razmišljajte o projektima i ciljevima

Utvrdite koje si projekte i ciljeve možete zadati da biste postigli napredak na godišnjem poslovnom planu. To može biti i nešto jednostavno kao što je određivanje cilja prodaje koji želite postići svakoga tjedna.

Međutim, kako ćete postići ciljeve često ovisi o tome koliko često objavljuje blogove, koliko često stvarate nove proizvode, objavljujete na društvenim mrežama… popis je beskonačan.

Uzmite listu i utvrdite koje stvari možete raditi svakoga tjedna kako biste postigli napredak u poslu. Postavite najprije ciljeve sebi, a onda i prodaji.

Odredite mjerljive ciljeve

Bez obzira koje si ciljeve postavili, budite sigurni da su mjerljivi. Nemojte da cilj bude formiran ovako: „Objavit ću nešto na društvenim mrežama ovog vikenda“. Umjesto toga on mora glasiti: „Objavit ću nešto na Twitteru 5 puta ovoga tjedna, a na Facebooku svakoga dana.“

Na kraju tjedna lakše ćete izmjeriti učinjeno. Budite precizni s predviđanjima i ciljevima posebno ako radite na projektima. Postavite si cilj koliko ćete svakoga dana posvetiti određenom projektu i u kojoj fazi on mora biti do kraja tjedna.

>> 7 Navika uspješnih ljudi i njihovi stavovi

Postavite rokove

U direktnoj vezi s mjerljivim ciljevima je određivanje rokova. Ako objavljujete na Twitteru ili izrađujete klupu, važno je znati kada će ti zadaci biti obavljeni. Rokovi vam pomažu upravljati vremenom i daju vam poticaj da ispunite postavljene ciljeve.

Izazivajte se

Ako ste novi u planiranju ili ste tek osnovali tvrtku, nemojte si natrpati previše posla i postaviti si nerealna očekivanja. Krenite malim koracima. Napravite raspored za ono što znate da možete napraviti i još dodatno jednu ili dvije stvari kako bi cilj bio malo više postavljen. Dajte si izazove svakoga tjedna, bilo da je to nešto novo ili dodatni zadatak od postojećih.

>>Vještine koje će vam se zauvijek isplatiti

Procjena rezultata

Prije nego započnete s tjednim planiranjem, najprije donesite ocjenu prošlotjednih rezultata. Jeste li postigli željene rezultate prodaje, završili projekt, objavili pet postova na Twitteru. Proslavite uspjeh i zabilježite mogućnosti. Analizirajte koje ste rezultate postigli, a ostali nisu. Jeste li možda napravili preambiciozne planove ili samo niste dobro upravljali vremenom. I kada ste ocijenili prošlotjedni rezultat, vrijeme je za planiranje sljedećeg tjedna.


Znate li što je Mrežni marketing?

KADA IMATE CILJ, POZNAJETE POSTUPAK ZA POSTIZANJE CILJA I SLIJEDITE GA U POTPUNOSTI, KORAK PO KORAK, USPJEH NE MOŽE IZOSTATI!

Negdje ste se pronašli u ovom tekstu? Želite se okušati u MLM-u? Smatrate da imate što je potrebno za uspijeh? Možda ste u pravu… Možda bi ovo bila dobra priča za Vas…

Ispunite anketu, popričajmo o tome… Možda bi se za Vas našlo mjesto u našem timu…

Ispuni anketu, pokreni on-line posao još danas!


Hvala vam što pratite Aloa Vera Centar 

Ako Vam se svidio članak, podijelite ga na društvenim mrežama!