WEB Shop - Aloe Vera Center
Aloa Vera Centar
AVC - Izgledaj bolje, osjećaj se bolje...

WEB SHOP

UPUTE
ZA KUPOVINU

WEB SHOP

VAŽNE

NAPOMENE

uvodne napomene

Prije no što krenete u kupovinu putem web shopa, molimo vas da se, koliko je to moguće, educirate o proizvodima. Forever u svojoj ponudi nudi preko 240 proizvoda. Obzirom na široku paletu, i njihova namjena može biti prilično široka. Naravno da zubna pasta služi za pranje zubi, a tekući sapun za pranje ruku i lica, no nisu svi proizvodi tako jednostavni. Određeni dodatci prehrani u kombinaciji, mogu uvelike pomoći pri ublažavanju ili uklanjanju specifičnih simptoma, pojedinih zdravstvenih stanja.

veleprodaja

Također treba biti svjestan činjenice da je, obzirom na specifičnost poslovanja, sam dućan definiran kao veleprodaja, pa je minimalan iznos kupovine 55 eura. Ispod tog iznosa nije moguće realizirati kupovinu. Ako želite ostvariti popust kod kupovine, potrebno je zadovoljiti uvjet registracije u web shopu. Za to Vam treba preporuka nekog od poslovnih partnera kompanije Forever. 

popust

Koristeći priloženi link sa ove stranice kod ulaska u web shop, automatski dobivate preporuku, no važno je kod plaćanja naglasiti da ste NOVI KUPAC i da želite kreirati korisnički račun na web shopu. Kada nakon prve kupovine kreirate svoj korisnički račun, više niste novi kupac, i postajete “postojeći kupac” koji ima svoj ID i password za ulazak.

plaćanje

Plaćanje je moguće izvršiti WSPay sustavom kreditnih kartica (Master Card, Maestro, VISA i Diners Club), bankovnom transakcijom i internet bankarstvom. Sve dodatne informacije o proizvodima, nutricionističko savjetovanje, pojedinačne naruđbe, kao i generalne upite vezane uz poslovanje, možete dobiti pozivom na brojeve telefona, navedene na kontakt stranici ili putem forme ispod ovog teksta.

WEB SHOP

Imate pitanje...

POŠALJI PORUKU

VIP KUPAC

POSEBNA

POGODNOST

POPUST OD 30%

Već prvom, jednokratnom kupovinom određenih proizvoda moguće je doseći stalan popust od 30%.

Ako želite ovaj stalni popust na sve proizvode, pošaljite nam poruku putem forme na ovoj stranici ili zakažite sastanak, kako bi smo mogli dogovoriti detalje.

Javit ćemo vam se povratno, što je prije moguće radi dogovora ili realizacije.

WEB SHOP

PROCES KUPOVINE

Slikovni prikaz procesa kupovine u web shopu.

Ako pratite prikazane upute na slikama, ne bi trebalo biti problema. Ako se problemi ipak pojave, javite se porukom ili nazovite broj telefona na  KONTAKT stranici

FOREVER LIVING

WEB SHOP

Nadamo se da ste na ovoj stranici pronašli korisna rješenja koja će vaše iskustvo kupovine uvelike olakšati.

Ako tome nije tako, slobodno nam se javite, rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja.

Nastavi čitati