Web stranica - zašto vam je potrebna - Aloe Vera Center
Aloa Vera Centar
AVC - Izgledaj bolje, osjećaj se bolje...

Web stranica – zašto vam je potrebna

Zašto vam je potrebna osobna web stranica

Web stranica s linkovima, fotografijama i vašim uradcima mnogo dinamičnijie će predstaviti vaš rad i sposobnosti.

Prvo WEB stranica, pa onda sve ostalo

Web stranica je naša posjetnica i prospekt, dostupna svima 24 sata dnevno. Za mnoge biznise predstavlja osnovni način komunikacije s potencijalnim klijentima.


Kako treba izgledati web stranica?

Dizajn i sadržaj stranice ovisit će o djelatnosti kojom se bavite. Ako ste, npr, serviser klima-uređaja, trebati će vam vrlo jednostavna stranica koja će predstaviti vaše usluge i cijene, eventualno promocije.

Prije samo desetak godina, informacije o različitim tvrtkama ili njihove kontakte tražili smo putem telefonskih informacija. Danas je tu praksu u potpunosti zamijenio internet.

Dovoljno je otvoriti bilo koji pretraživač i upisati ime ili djelatnost tvrtke i u nekoliko trenutaka dobiti ćete sve informacije koje vam trebaju. Naravno, pod uvjetom da dotična tvrtka ima svoju web stranicu.

Ako ste life coach, možda ćete htjeti prezentirati svoju ekspertizu kroz blogove na temu raznih životnih izazova.

Ako vršite prodaju putem interneta, treba vam web shop.


Stvaranje dojma o tvrtci

Imate samo jednu priliku napraviti prvi dojam. Za one koji nisu čuli za vašu tvrtku ili proizvode, vaša će web stranica biti prvo upoznavanje s vama.

Web stranica s dobrim dizajnom pomaže u jačanju ukupne slike vašeg poslovanja.


Web stranica vas povezuje s novim klijentima

Dobro dizajnirana web stranica sama neće privući posjetitelje ako ne znaju da vaša tvrtka postoji. Dobro osmišljena web stranica znači više od estetski ugodnih elemenata dizajna – to također znači da je strukturno dobro napravljena kako bi pomogla klijentima da vas pronađu na tražilicama.

Više od 50 posto upita za pretraživanje dolazi od mobilnih uređaja. Ako vaša web stranica nije prilagođena mobilnim uređajima, možda ćete propustiti korisnike koji traže vaš proizvod ili uslugu.


Web stranica je katalog i prezentacija vaše tvrtke na internetu

Postoji pravilo da imamo samo 8 sekundi za privlačenje pozornosti posjetitelja, što vam ostavlja mali prostor kojim ćete brzo i učinkovito objasniti vašu ponudu.

Dobro dizajnirane web stranice prikazuju svoje tzv. jedinstvene prodajne točke (engl. unique selling points odnosno najbitnije stvari) na početnoj stranici putem teksta, slika i videozapisa. To pomaže posjetiteljima da brzo shvate što je vaše poslovanje i što klijentima možete ponuditi.


>> O čemu biste trebali razmišljati prilikom pokretanja biznisa

Putem web stranice skupljate upite za vaše proizvode i usluge

Web stranica ima 2 najbitnije osobine: prezentacija i skupljanje upita. Trebalo bi imati više načina za posjetitelje da ostvare komunikaciju s vama, npr. obrasce za kontakt, broj telefona, obrasce za slanje upita, prijave za newsletter itd.

Ti su elementi ključni kada izrađujete web stranicu kako biste privukli zainteresirane kupce te povećali prodaju vaših proizvoda i usluga.


Web stranicu se lako može ažurirati

Za razliku od klasičnih, printanih materijala, web stranica se lako mijenja i može se ažurirati onoliko često koliko je potrebno. Osim toga, trošak promjene sadržaja na web stranici mjeri se samo kroz vrijeme, dok dio tiskanog materijala uključuje vrijeme i materijal.

Web stranica neće zamijeniti potrebu za tiskanim materijalom, ali dobro dizajnirana web stranica s ciljanim sadržajem može nadopuniti materijale za ispis.

Jednostavno možete upotrijebiti svoju web stranicu kako biste klijentima često i jeftinije pokazali novosti i promocije u vašem poslovanju.

Ulaganje u izradu i dobar dizajn web stranica, pružit će dodatnu vrijednosti vašem poslovanju i na kraju će dovesti do boljih prihoda.


Izdvajanje iz gomile

To je stvarnost današnjeg tržišta rada na kojem je konkurencija žestoka.


Stvaranje vlastitog brenda

Svatko tko je razmišljao o promjeni karijere zna da je životopis sjajan način da pokažete svoja dosadašnja iskustva, ali da njime ne možete izraziti kakva biste iskustva željeli steći.

Na osobnoj web stranici, međutim, sadržaj ovisi samo o vama. Možete ga u potpunosti iskoristiti kako biste pokazali tko ste, a ne samo ono što ste do sada radili.

Osobna web stranica je također sjajan način da prikažete vlastitu osobnost i način na koji želite radite. To je sjajan način da se ljudi požele uključiti u vaš tim.


Umrežavanje

Osim što osobna web stranica pruža priliku ljudima da vas upoznaju, ona pomaže da se upoznate onima koji razmišljaju poput vas.


>> Zašto je samopromocija važna kako bi vas drugi zapazili

Osobna web stranica povećava mogućnost da vas uoče

Posljednje, ali svakako ne manje važno je da uspostavljanjem vlastite adrese na webu i definiranjem ključnih riječi vezanih uz vlastite interese izokrećete proces traženja posla naglavce.

Sada više niste samo vi oni koji tražite (posao) – sada rastu šanse da će netko na webu pronaći vas i kontaktirati vas.

Iako se to ne događa svaki put, osobna web stranica povećava mogućnost da ćete biti zamijećeni.

Izgradnja i održavanje osobne web stranice nije lak posao. Na tome je potrebno raditi, potrebna je kreativnost i stalno osvježavanje.

Ali svi ti napori mogu se isplatiti na više načina.

“Bilo je trenutaka kada bih pogledao promet na svojoj web stranici i pomislio kako je pisanje i ažuriranje sadržaja gubitak energije”, kaže Benjamin Felix.

“Ali ustrajao sam i dokazao da je taj posao vrijedio uloženog truda.”


Znate li što je Mrežni marketing?

KADA IMATE CILJ, POZNAJETE POSTUPAK ZA POSTIZANJE CILJA I SLIJEDITE GA U POTPUNOSTI, KORAK PO KORAK, USPJEH NE MOŽE IZOSTATI!

Negdje ste se pronašli u ovom tekstu? Želite se okušati u MLM-u? Smatrate da imate što je potrebno za uspijeh? Možda ste u pravu… Možda bi ovo bila dobra priča za Vas…

Ispunite anketu, popričajmo o tome… Možda bi se za Vas našlo mjesto u našem timu…

Ispuni anketu, pokreni on-line posao još danas!


Hvala vam što pratite Aloa Vera Centar 

Ako Vam se svidio članak, podijelite ga na društvenim mrežama!