Zašto Forever Living Products

Zašto Forever Living Products – Preko 40 godina Forever Living Products omogućuje svojim partnerima i kupcima pristup kvalitetnim proizvodima, usmjerenim na poboljšanje i održavanje visoke kvalitete zdravlja! Zahvaljujući efikasnom, jedinstvenom poslovnom modelu, Forever je podigao standarde industrije zdravlja i mnogima omogućio priliku da ostvare željeni uspjeh. Dosljednom poslovnom politikom i modelom poslovanja, omogućuje milijunima ljudi širom svijeta da povećaju prihode, šireći informacije o učinku, dostupnosti i poslovanju sa njihovim proizvodima.

Što je to, zaista

Forever Living Products je međunarodna kompanija, specijalizirana za proizvodnju i distribuciju visokokvalitetnih proizvoda na bazi aloe vere i pčelinjih proizvoda. Osnovana je 1978. godine i pruža priliku ljudima širom svijeta, da koristeći resurse kompanije, pokrenu vlastitu tvrtku i izgrade stabilan prihod lokalno (ili međunarodno), na principima mrežnog marketinga.

Kako se pridružiti FLP timu

Sve što trebate učiniti je ispuniti prijavu i poslati je. Povratno ćemo Vas kontaktirati, kako bi smo dogovorili daljnje korake. Kroz individualni program obuke, naučit ćete sve što trebate znati o proizvodima, poslovanju, izgradnji tima i mrežnom marketingu. Mentor vam pruža podršku i usmjerenje tijekom cijelog procesa izgradnje poslovanja. Kako to učiniti ako ne živite u Hrvatskoj, pogledajte FAQ.

Zašto odabrati Forever Living Products

Mnogo je razloga za to, no ovdje ćemo navesti samo neke:

  • Kvalitetni proizvodi – Nudi širok spektar proizvoda od aloe vere i pčelinjih proizvoda (preko 240), s provjerenom kvalitetom i dokazanim prednostima za zdravlje.
  • Prilika za zaradu – Ugrađen sustav mrežnog marketinga, pruža vam priliku da ostvarite značajnu zaradu gradeći vlastiti tim i prodavajući proizvode.
  • Podrška i obuka – Dostupni su vam svi alati i znanje potrebno za uspjeh u mrežnom marketingu s Foreverom.
  • Globalna prisutnost – Forever posluje u više od 150 zemalja širom svijeta, pružajući vam priliku da izgradite međunarodni posao.
  • Provjeren i dokazan model poslovanja – Stalan rast i širenje, preko deset miliona poslovnih partnera globalno i izvrsna reputacija od samih početaka, jamstvo su uspjeha.

Kako optimizirati svoje poslovanje s FLP-om

Optimizirano poslovanje je ključ uspjeha u mrežnom marketingu. Evo nekoliko savjeta kako to postići:
Upoznajte proizvode – Što bolje razumijete prednosti proizvoda, to ste učinkovitiji u njihovoj promociji.
Usavršite svoje vještine komunikacije – Učinkovita komunikacija ključna je za izgradnju i održavanje odnosa s vašim timom i klijentima.
Iskoristite društvene medije – Društveni mediji odličan su alat za promociju vašeg poslovanja i regrutaciju novih članova tima.
Budite dosljedni – Redovito radite na izgradnji i održavanju vašeg poslovanja kako biste ostvarili dugoročni uspjeh.

Pridružite se sljedećem webinaru

Želite li saznati više o Foreveru i prilici koju nudi? Pozivamo vas da se pridružite sljedećem webinaru! Tijekom ovog interaktivnog online događaja,
moći ćete čuti iz prve ruke iskustva naših članova, postaviti pitanja i saznati više o proizvodima i poslovanju. Ispunite prijavu i pošaljite je!

Ako ne sada, kada? Vrijeme prolazi i proći će, bez obzira na vašu odluku. Ako je ovo za Vas dobra prilika, (ili možda nije), kako ćete znati?
Ispunite prijavu, pogledajte webinar, ispitajte mogućnosti pa onda odlučite.

Ispuni Prijavu

OCIJENA STRANICE

0 / 5

Your page rank:

Završne napomene:

Aloe Vera Centar je nezavisni partner kompanije Forever Living Products. Prije kupovine proizvoda, savjetujemo da pročitate FAQ - Često postavljanja pitanja, da nas kontaktirate kroz priloženu formu (ako imate dodatnih pitanja) ili telefonom sa naše Kontakt stranice. Naručivanjem proizvoda preko naše stranice dobijate preporuku i ostvarujete pravo na popuste i druge pogodnosti. Tvrtka Forever Living je veleprodaja i nije moguće kupiti proizvode bez preporuke. Minimalan iznos pojedinačne kupnje je 55 eura, bez PDV-a. Kada kliknete "Kupi proizvod" koristite link sa našom preporukom i kupujete direktno od kompanije, kroz njezin službeni web shop, po sljedećim uvjetima kupnje.

WEBSHOP